Stailaus-5

Hyvä ensivaikutelma nopeuttaa asunnon myyntiä

Asuntomyynnissä asiakkaan kiinnostus on alussa korkeimmillaan. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran, joten siihen kannattaa satsata. Myyntikuntoon stailattu koti ihastuttaa ja jää ihmisten mieliin paremmin. Stailatusta asunnosta saa myös helpommin tyylikkäät ja kauniit myyntikuvat, jolloin myynti-ilmoituksen vetovoima kasvaa ja potentiaaliset ostajat lähtevät liikkeelle. Pieni investointi tulee varmasti takaisin lyhyempänä myyntiaikana. Kodin sisustuksen viimeistely ja visuaaliset yksityiskohdat voivat myös nostaa asunnon arvoa.

Stailauspaketteja on 3 erilaista

Vaihtoehtoina löytyy 3 erilaista palvelupakettia; kuvausstailaus, kevytstailaus ja kattava sisustus- ja kalustuspalvelu. Käytössäni on valikoima trendikkäitä huonekaluja, tekstiilejä, sisustustuotteita sekä viherkasveja, joilla saan luotua asuntoihin halutun vaikutelman.
Tutustu vaihtoehtoihin ja mieti, mikä teille sopisi parhaiten?

Kuvausstailaus

Tehdään pääasiassa asunnon olemassa olevaa sisustusta hyödyntäen sekä täydentäen tekstiileillä, matoilla ja piensisustusesineillä. Kuvausstailaus puretaan valokuvauksen jälkeen (tyhjät asunnot sopimuksen mukaan).
HINTA: 250 € (sis. alv 24%) + matkakulut

Kevytstailaus

Sisältää kodin tekstiilit, matot, valaisimet, piensisustusesineet ja kevyet kalusteet. Stailaustavarat ovat asunnossa enintään 4 – 6 viikkoa (tai sopimuksen mukaan). Kustannukset muodostuvat huoneluvun mukaan.
HINTA: 400€ – 600 € (sis. alv 24%) + matkakulut

Kattava sisustus- ja kalustuspalvelu

Sisältää kodin tekstiilit, matot, valaisimet, piensisustusesineet ja isommat kalusteet; esimerkiksi sohvaryhmä, ruokailuryhmä, senkki ja lipastot. Stailaustavarat ovat asunnossa enintään 4-6 viikkoa (tai sopimuksen mukaan). Kustannukset muodostuvat huoneluvun mukaan.
HINTA: 800 – 1500 € (sis. alv 24%) + kuljetuspalvelun veloitus 2 x 90€

Lähtötilanne: Saneerattu ja kalustamaton asunto.

Sama asunto kattavan sisustus- ja kalustuspalvelun jälkeen. Kalustettuna huoneen mittasuhteet ja mahdollisuudet tulevat paremmin esille.